Blogging

Tips Licenta

Yello! Am uploadat si documentul cu scheletul unei licenţe „western standards”. Cu cât lucrarea va fi mai riguroasă dpdv. metodologic (dar şi ştiinţific), cu atât  va fi mai apreciată. Nu uitaţi să adăugaţi la începutul licenţei un resumé/abstract. Prezentarea .PPT trebuie să fie cât mai solidă!
PLAN LICENTA.PDF 

Ca acasă.

E prima zi când mă simt ca acasă. La bază stă o frântură de moment, slab cuantificabil. Poate undeva între o minisecundă şi vreo 3 secunde, dacă mai pui în cont şi trezirea de după minisecundă. Alţii ar spune milisecundă, din convenţie.

Un fel de şosea curbată uşor. Într-un fel. Şoferul autobuzului încearcă să se plieze pe această şerpuire inutilă, inventată de nişte francezi pricepuţi. Constată că e gata gata să intre în autoutilitara din stânga, care nu a considerat necesară toată convenţia cu curbe şi urmărirea intocmai a curbelor şi a vrut să câştige tăind de-a dreptul. E ca şi cum ai iubi mai mult ipotenuza decât suma catetelor. În fine, şoferul de autobuz trage cu disperare la timp de volan după care îi aplică partenerului de trafic o mustrare îndârjită sub forma unui claxon sănătos. Şi apoi încă unul, mai mic, dar la fel de vânos.

Voilà. Cam ăsta a fost singura provocare în două luni de mers cu autobuzul. M-a trezit, într-un fel, m-a adus acasă.  Inutil să mai adaug imaginea moşneguţului din staţia următoare care s-a trezit că restul rearanjat în buzunare se zvârcoleşte pe jos din pricina găuricii din buzunar. 

Claxonul m-a readus, prin meritele sale proprii, în lumea pe care o ştiam.

 

From Romania with love.

Un clip despre adevărata Românie și mai ales despre snowboarding și prejudecățile noastre despre acest sport.
http://player.vimeo.com/video/9757469?autoplay=1

 

Reclame%d blogeri au apreciat asta: