Prezența, Aplicație/Referat, Stagii APT

16 02 2016

Bună!

Nota dvs la seminarul APT se va forma astfel:

  1. Prezența (30%). Fiecare prezență la seminar va avea în jur de 0.25p.
  2. Aplicație practică în teren/excursie (40%) sau Proiect (pentru cine nu poate merge, max 6 pag., despre amenajarile dintr-o anumita regiune). Este o aplicație comună cu BTB – Balneoclimatologie și Turism Balnear (Mr. Sfîcă) de 3 zile în Tg. Ocna – Slanic Moldova – Covasna – Tg. Secuiesc – Balvanyos – Lacul Sf Ana.
  3. Stagiu de practică în timpul semestrului (30%). Acesta se dorește a fi o implicare a dvs în activități efective, practice. Acesta și aplicația din teren ne va permite să lucrăm mai mult înainte de Paști și să terminăm activitatea la 1 mai (astfel aveți timp mai mult pentru licență în luna Mai). Spre ex., un student care sare stagiul va avea maxim nota 7. Lista stagiilor disponibile și linkul de înscriere AICI.

Este necesar minim 5 pentru a absolvi seminarul.

Examenul APT se va da sub formă de TEST scris, în perioada 18-21 APRILIE (înainte de Paști). În caz de nepromovare (nota sub 5) sau dorință de mărire notă, acesta se va da din nou în timpul sesiunii (fără cerere de mărire) 30Mai-12 iunie.

Proiect – pentru cei care nu au putut merge în Aplicațiile din Slănic Moldova/Ceahlău din Aprilie.

Iată cerințele mini-proiectului de min. 2 pagini: proiect substitut aplicatie și lista de stațiuni turistice din România  din care să alegeți studiul de caz. Lista Statiuni Turistice. Studenții care nu au făcut disciplina Turism Balnear (ci Politici turistice..) pot alege o stațiune non-balneară pentru studiul de caz, adaptând cerințele. (înlocuind cerința ”resurse balneoclimatice” cu ”resurse turistice” (urmând să descrie în text despre ce resurse este vorba.

Termen limită – 25 mai, orele 23.59. Proiectul se va trimite pe email mihaibulai@yahoo.com și se va păstra o copie în folderul ”SENT”  pentru verificare în caz de probleme tehnice. Proiectele cu aceeași stațiune vor fi comparate pentru evitarea copiatului.

Reclame

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: